Your ticket to easy living

In Soesterberg ervaar je alle rust en comfort. Geen last van drukte voor je deur en het dorpse karakter van Soesterberg zorgt voor een knus en veilig gevoel. De lokale winkeliers en horeca hebben service hoog in het vaandel staan en je parkeert hier nog gratis je auto. Strijk aan het einde van de dag neer op een van de gemoedelijke terrasjes voor een hapje of een drankje. Hier heeft niemand haast. En de supermarkt, kapper, fysio en apotheek zitten allemaal bij elkaar om de hoek. Of je nu met pensioen bent of in de drukte zit van alledaagse dag, in Flight Deck is het heerlijk thuiskomen.

Kies jij voor een driekamerappartement in woonblok De Bakermat, De Brik of Heidevogel – allen vernoemd naar deze historische locatie en vliegtuigen van toen –  of valt jouw keuze op een van de ruime eengezinswoningen? Er is keuze genoeg! Er zijn appartementen met een balkon, ruime living en veel opbergruimte: een interne berging én een berging op verdieping -1. De eengezinswoningen hebben drie slaapkamers en op de tweede verdieping een zolder die volledig naar eigen wens in te richten is. Handig voor logees of de was. De achtertuin heeft een betegeld terras, een houten berging én een achterom. De appartementen hebben een vaste parkeerplaats. Huur je een eengezinswoning dan heb je een eigen parkeerplaats of een plekje aan de openbare weg.

De voordelen van huren

Als huurder weet je altijd waar je aan toe bent. Geen onverwachte lasten en geen financiële risico’s. Groot onderhoud? Daar heb je geen omkijken naar, dat wordt voor je geregeld. Wel zo prettig. Zo kun je meer tijd besteden aan datgene wat jij belangrijk vindt.

Bekijk alle foto’s van Flight Deck
 

Natuur met een stoer randje

In Flight Deck wandel of fiets je zo de prachtige natuur in. Kies je dit keer voor een rondje in het Munitiepark of het Sheltergebied waar je nog oude bunkers en opslagplaatsen vindt? Net zo dichtbij ligt het Nationaal Militair Museum, een geslaagde missie met de kleintjes. Ook historisch maar van een andere orde is Landgoed De Paltz, 80 hectare groot met prachtige beukenlanen. Wordt Soesterberg je even te klein? In de omliggende steden zoals Soest, Zeist of Amersfoort ben je met een kwartiertje met de auto. Binnen enkele minuten rij je op de N237 die aansluit op de A28. Forens je naar Utrecht? Met het openbaar vervoer sta je binnen een half uur op station Utrecht Centraal.