100% verhuurd!

Virtual tour

Your ticket to easy living

In Soesterberg ervaar je alle rust en comfort. Geen last van drukte voor je deur en het dorpse karakter van Soesterberg zorgt voor een knus en veilig gevoel. De lokale winkeliers en horeca hebben service hoog in het vaandel staan en je parkeert hier nog gratis je auto. Strijk aan het einde van de dag neer op een van de gemoedelijke terrasjes voor een hapje of een drankje. Hier heeft niemand haast. En de supermarkt, kapper, fysio en apotheek zitten allemaal bij elkaar om de hoek. Of je nu met pensioen bent of in de drukte zit van alledaagse dag, in Flight Deck is het heerlijk thuiskomen.

Ben jij op zoek naar een ruime eengezinswoning? Dan slaag je vast en zeker in Flight Deck. De eengezinswoningen hebben drie slaapkamers en op de tweede verdieping een zolder die volledig naar eigen wens in te richten is. Handig voor logees of de was. De achtertuin heeft een betegeld terras, een houten berging én een achterom. Huur je een eengezinswoning dan heb je een eigen parkeerplaats of een plekje aan de openbare weg.

Inkomensrichtlijnen om te huren

Inkomensrichtlijnen voor een eengezinswoning

  • Minimaal bruto maandinkomen van 3 x de maandhuurprijs;
  • Bij twee gezinsinkomens telt het tweede inkomen voor 100% mee;
  • 10% van het aantoonbaar eigen vermogen telt mee als bruto jaarinkomen;
  • Zzp-er, zelfstandig ondernemer of DGA: bel Rebo Verhuur voor een antwoord op maat
Bekijk alle foto’s van Flight Deck
 

Natuur met een stoer randje

In Flight Deck wandel of fiets je zo de prachtige natuur in. Kies je dit keer voor een rondje in het Munitiepark of het Sheltergebied waar je nog oude bunkers en opslagplaatsen vindt? Net zo dichtbij ligt het Nationaal Militair Museum, een geslaagde missie met de kleintjes. Ook historisch maar van een andere orde is Landgoed De Paltz, 80 hectare groot met prachtige beukenlanen. Wordt Soesterberg je even te klein? In de omliggende steden zoals Soest, Zeist of Amersfoort ben je met een kwartiertje met de auto. Binnen enkele minuten rij je op de N237 die aansluit op de A28. Forens je naar Utrecht? Met het openbaar vervoer sta je binnen een half uur op station Utrecht Centraal.